Blekslage

Blekslage

Aan het Mussel Aa Kanaal


Disclaimer blekslage.nl

Zorg en aandacht

Er is met zorg en aandacht aan de samenstelling van deze website gewerkt, toch is het mogelijk dat de informatie op deze website onvolledig of onjuist is.

De informatie op deze website wordt regelmatig gecontroleerd en indien nodig gewijzigd.

Wij zullen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schadelijke gevolgen, lichamelijke klachten, slapeloze nachten, of enig ander ongemak als gevolg van het gebruik van de blekslage.nl website.

Privacy

De door u verstrekte informatie, via een contactformulier of e-mail, wordt vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. Wij gebruiken uw persoons- en/of adresgegevens uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt.

Er worden gegevens van uw bezoek aan deze website opgeslagen, deze gegevens worden enkel en alleen gebruikt voor statistische doeleinden, het meten van het aantal bezoekers en de pagina's die worden bezocht. Deze gegevens zijn niet te herleiden tot uw persoon, wij weten dus niet wie de bezoeker is of waar deze woont. De verzamelde informatie wordt vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.

Waarschuwing

Reddingsdiensten worden niet door ons geleverd en zijn mogelijk niet snel, of helemaal niet, beschikbaar. Lokale computernerds zijn misschien niet uitgerust voor, of getraind in, herstel van harde schijven. Als u het geluk hebt iemand te laten proberen van een virus af te komen of dat verwijderde bestand te vinden, zijn ze mogelijk incompetent of erger. Wij nemen geen verantwoordelijkheid. En als u besluit om deel te nemen aan de redding van een ander ongelukkig persoon, dan is dat uw keuze. Doe het niet, tenzij u bereid bent om alle risico's te nemen.

 

© blekslage.nl - disclaimer